ADANA / ÇUKUROVA - Ayşe Atıl İlkokulu

Ayşe Atıl İlkokulu

Güzel Yalı Mahallesi 81024 Sk. No 6 Çukurova / ADANA
Vizyon
Bulunduğu bölgede lider, her anlamda güçlü, akademik başarısı yüksek ve tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Okulun kültürünü sahiplenen, öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabul eden, hoşgörü sahibi, analitik düşünebilen, özgüveni tam, gelişmeye ve yeniliğe açık, olaylara farklı bakabilen, sosyal konulara duyarlı, çağdaş bir dünya vatandaşı yetiştirmektir.
Başarılar
1-8. sınıf öğrencimiz Semra TAŞDURMAZLI Muay Thai Türkiye Milli Takımına girmiştir. Daha sonra 30 Kasım -2 Aralık 2012 tarihleri arasında İstanbul´da yapılan Yıldız Bayanlar Balkan Şampiyonasında Balkan Şampiyonu olarak hem ülkemizi hem bizleri gururlandırmıştır. 2-2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında Okul Sporlarında 20-22 Mart 2012 tarihleri arasında yapılan yüzme yarışmalarında okulumuzu temsil eden öğrencimiz Gani Berk ALTIOK 50 m kelebek stilde Adana 3. olarak bronz madalya kazanmıştır.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Ders Başlama: 08:30 Ders Bitimi : 14:15
Klima ile ısınma sağlanmaktadır.
Ulaşım
Şehir içi dolmuş, belediye otobüsleri, halk otobüsleri ile çok rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.
Okulumuz şehir merkezinde bulunmaktadır.Turgut Özal Bulvarı üzerindedir.
Okulumuz İl merkezindedir.